Workshop trimmen

Workshop eigen hond trimmen

U zou graag zelf uw hond leren knippen, scheren of trimmen?
Wij leren u tijdens onze ééndaagse workshops de basis voor het toiletteren van de vacht van uw hond. Onder deskundige leiding leert u uw hond knippen, scheren of plukken. Daarbij werkt u vanaf een eenvoudig trimschema met toepassing van de juiste trimtechniek en met gebruik van professioneel materiaal. Door de individuele benadering van de cursist zijn onze workshops voor zowel beginners als gevorderden geschikt.

Er wordt gewerkt in groepjes van maximaal 6 deelnemers per docent, zodat u altijd volop aandacht en begeleiding krijgt. U ontvangt een trimschema van uw ras en een certificaat van deelname.

Er zijn het gehele jaar door workshops, u wacht bij ons dus nooit onnodig lang voor u terecht kunt.

De hond
Aan deze workshops kunt u deelnemen met de volgende rassen:
Poedels, Labradoodles, Goldendoodles, Maltezers, Bichons, Shih-Tzu`s, Lhasa Apso`s, alle soorten Terriers, Spaniels, Setters, Retrievers, Schnauzers, Teckels, kortom alle trimrassen zijn welkom.

Alleen een schone vacht laat zich fijn bewerken, vergeet dus niet de hond een dag tevoren zorgvuldig te wassen, droog te föhnen en de vacht klitvrij te borstelen. Zorg dat uw hond goed uitgelaten is maar houdt hem wel schoon en droog voor een mooier resultaat.

Let op, honden met vlooien worden geweigerd!

Materiaal
Er wordt gewerkt met het beste professionele trimmateriaal, vanzelfsprekend is dit bij de workshopprijs inbegrepen. Goed gereedschap is immers het halve werk.

Heeft u zelf reeds materiaal gekocht en wilt u daar mee werken dan kan dat natuurlijk ook.

Mocht u trimmateriaal willen aanschaffen dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Alle benodigde materialen zijn leverbaar tegen contante betaling of pinnen.

Hoe ziet de dag eruit
De dag start om 9.30 uur en na het genot van een kopje koffie gaat u de meegebrachte hond toiletteren volgens de rasstandaard onder begeleiding van een ervaren docent. Na de lunchpauze en een plaspauze voor de honden werken we door tot uw hond gereed is om prachtig getoiletteerd naar zijn baasje terug te keren. Om ca. 15.00 uur wordt de cursusdag beëindigd, of eerder als uw hond eerder gereed is.

Kosten
1 cursusdag workshop €145,-
AANBIEDING: 1 cursusdag workshop nu voor €125,-

Het leslokaal:

 

Locatie:
Special Grooming
Meester Bierensweg 88
4841 AL Prinsenbeek

Contact:
Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen:
(0031) 076-8885323 of mobiel 06-24410324
Email: info@specialgrooming.nl

U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier.

Aanmelden:
U kunt zich aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Aanmeldingsformulier:


Workshop eigen hond trimmenVakopleidingTrimlesRasspecialisatieExamen-training


Er wordt in overleg een datum vastgesteld voor (start) van de cursus, workshop of les

Voorwaarden:
Na het ontvangen van uw aanmeldingsformulier, ontvangt u zo snel mogelijk bericht of er op de door u gewenste cursusdag(en) plaats is. Na uw aanmelding reserveren wij gedurende 14 dagen een plaats op de door u gekozen cursusdag of workshop om u de gelegenheid te geven de betaling in orde te maken. Na ontvangst van de factuur dient u het cursusgeld over te maken op rekening IBAN: NL 19 ABNA 0528 9256 01 t.n.v. MC Grooming VOF, met vermelding van factuurnummer datum workshop/ cursusdag. Wanneer wij uw betaling ontvangen hebben is uw aanmelding definitief.
Wegens de beschikbare ruimte kunnen er alleen in overleg andere dan de cursist(en) worden toegelaten.
Annuleren is alleen schriftelijk mogelijk tot 3 weken voor aanvang van een cursusdag. Restitutie van het lesgeld zal worden verleend, minus €25,- reserverings- en administratiekosten.
Restitutie van lesgeld of het op een ander tijdstip inhalen van een cursus dag is niet mogelijk wanneer de cursist een geplande cursusdag absent was.
Mocht een cursusdag door overmacht door Special Grooming (M.C. Grooming V.O.F) geannuleerd worden, wordt het cursusgeld per omgaande gerestitueerd of de cursusdag op een ander moment ingepland. Vooruit betaalde cursusdagen, dienen binnen een jaar na factuurdatum bezocht te worden. De cursist kan na deze datum geen aanspraak meer maken op resterende cursusdagen of restitutie van cursusgeld.
De cursist is ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de hond welke hij als “model” meebrengt. Over de toegepaste trim/kniptechtniek als mede het getoiletteerde model is geen reclame mogelijk. Honden met gedragsproblemen moeten wij helaas weigeren.
Special Grooming (M.C. Grooming V. O.F.) is nimmer aansprakelijk voor eventueel beschadiging, vermissing of zelfs overlijden van de hond welke door de cursist wordt meegebracht.
Foto’s en/of video opnamen tijdens de cursus gemaakt, mogen door Special Groming vrijelijk gebruikt worden als les materiaal, voor reclame doeleinden en/of voor publicatie op internet. Het is een ander niet toegestaan zelf foto en/of video opnamen te maken zonder schriftelijke toestemming van Special Grooming (M.C. Grooming V.O.F.).